BELEDİYE BAŞKANININ ZİYARETİ

Yatağan Belediye Başkanımız Mesut Günay, Yüksekokulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizin ve personelimizin sorunlarını ve beklentilerini yerinde dinledi.

Yatağan Meslek  Yüksekokul ziyaretinde; Belediye Başkanı Mesut Günay, Başkan Yardımcılarımız Selçuk Ercan ve Fehmi Günay eşlik ettiler.

Öğrencilerimizin özellikle Yatağan ilçemizde yurt ve barınma , ulaşım şartları, sosyal yaşam imkanları ana başlıklarda sorularını ve taleplerini Belediye Başkanımız Mesut Günay’a ilettiler.
Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımız, öğrencilerimizin tüm soru ve sorunlarını tek tek dinleyip not aldılar. Başkanımız Mesut Günay tüm sorunları “ortak akıl ile” birlikte çözeceklerini söyledi. Her zaman kapılarının öğrencilerimize açık olduğunu ve yanlarında olduğunu ifade etti.

Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme : 22.05.2024 19:02 Okunma Sayısı : 236